Покана изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023

Тазгодишното издание, 57-о поред, ще се проведе от 31 май до 2 юни в Интер Експо Център, а усилената подготовка за него вече тече. Посетителите ще се срещнат с водещи български и чуждестранни компании и специалисти от медицинския, денталния и дерматологичния сектори. Изложението предоставя възможност за изграждане на ползотворни бизнес контакти, обмяна на опит и информация както за тенденциите в бранша, така и за утвърдените технологии, продукти и марки.

В рамките на три дни изложението ще превърне София в притегателна точка за производители, вносители, представители, дистрибутори и търговци на медицинско, дентално, дерматологично и естетично оборудване, обзавеждане, апаратура, инструменти, материали и консумативи. Това ще се случи и благодарение на активната комуникация с официалните партньори на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023 – Български лекарски съюз, Български зъболекарски съюз, Съюз на зъботехниците в България, Български фармацевтичен съюз.

Повече информация за фирмите, които участват, програмата и условията, за да посетите изложението може да прочетете на линк: https://bulmedica.bg/bg/

POKANA BULMEDICA bg_BLS