ХОТЕЛИ В ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СПЕЦИАЛНИ ОТСТЪПКИ ЗА ПОЧИВКА НА ЛЕКАРИ

15 хотела в цялата страна със специални отстъпки и преференциални условия за почивка за лекарите у нас. Те са сред десетките фирми и институции, които участват със специални оферти в националната кампания на БЛС „Бизнесът в подкрепа на Героите в бяло“.

 

Преференциалните условия за лекари са на хотелите: 

Blu Bay Hotel Sozopol  

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско 

Хотел „Фламинго“  

Хотел Riu Helios Bay 5* 

Grand Hotel Millennium Sofia   

Комплекс за винен и СПА туризъм Старосел  

Хотел Рила, Боровец 

Best Western Premier Sofia Airport Hotel  

The Stay Hotel Plovdiv  

Хотел Алба, Слънчев бряг 

Best Western Plus Expo Hotel 

Arte Spa & Park Hotel, Велинград  

RIU Helios 4* 

Riu Helios Paradise 4* 

Riu Palace Sunny Beach 5* 

С конкретните оферти може да се запознаете на специално създадената секция на сайта на Български лекарски съюз, която може да видите тук:  https://blsbg.com/bg/ptuvane_c80. 

Инициативата „Бизнесът в подкрепа на Героите в бяло“ включва над 40 партньори, които предоставят различни отстъпки за почивка, спорт, обучение, посещение на театър, хранене, облекчени банкови условия, възможности за улеснена покупка, както и други услуги на лекарите.

Пълна информация за Националната кампания, за фирмите, които се включват, облекчените условия и/или преференциалните цени, които те предлагат на медиците у нас, както и как лекарите могат да се възползват от тях, е публикувана на специално създадена секция на сайта на Български лекарски съюз (Бизнесът в подкрепа на Героите в бяло), която може да намерите тук:  https://blsbg.com/bg/vsichki_c82.

За повече информация може да се обърнете към централата на Съсловната организация на телефон: 0889 483597 и на имейл: pr@blsbg.com.

Защото продължаваме да вярваме, че само заедно можем да се справим!